top of page
Search
  • Writer's pictureArtista o Musa artistaomusa@artistaomusa.com

PORTA [ÉS] MÚSICA

Updated: Apr 7, 2023

El divendres 8 de juliol de 19 a 21h ens trobem al Kasal de Joves de Porta

amb Núria Duran i un Open Mic




Aquesta proposta neix de l'anàlisi del context més proper com a jove gestora cultural que identifica una necessitat de participació juvenil activa al barri.


Deixar de ser un simple assistent per esdevenir protagonista, crear i mostrar oportunitats artístiques al mateix barri. Aquesta és la idea central, la participació juvenil als espais del barri des d'una perspectiva feminista i interseccional.


La tarda s'iniciarà amb el concert de Núria Duran acompanyada amb la seva guitarra i veu. Continuarem amb un Open Mic que afavorirà la participació de les joves assistents.




El cartell dissenyat per Eva Caro (AoM) i Pau Córdoba, estudiants d'Arquitectura i Belles Arts, , busquen jugar amb les mirades de l'artista i de la musa, empoderant les mirades femenines i d'identitats no normatives. Reivindicar les mirades entre nosaltres, i no només rebre-les.


En aquest cas trobem dues dones, una amb una mirada més sensual i de desig, i l'altra reivindicant el seu rol com a dona artista. Els colors i la geometria reforcen la simbologia d'un caràcter polític llibertari.



Disposarem de fulls de signatures de #RegularizaciónYa!


Localització: Carrer de l'Estudiant, 08016 Barcelona

Metro: L1 Fabra i Puig, L5 Virrei Amat i L4 Llucmajor.

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page