top of page
Equip Artista o Musa
Sobre Artista o Musa

Artista o Musa és una associació cultural feminista que genera i difon contingut artístic d'artistes dones i persones no binàries, amb la finalitat de donar-les l'espai i el reconeixement que mereixen i que sovint no tenen perquè estan invisibilitzades. Amb aquest objectiu, difonem el seu art a les nostres xarxes socials, organitzem concerts, esdeveniments culturals i duem a terme entrevistes.

Missió

Artista o Musa neix com una aposta per generar i fer accessible el contingut artístic d'artistes dones i identitats no normatives a tothom. D'aquesta manera, volem donar el reconeixement i visibilitat que mereixen a aquestes persones que dediquen les seves energies, tan necessàries i diverses, a l'art, així com al personal de la indústria cultural, sovint invisibilitzat.

La societat patriarcal ha amagat les dones i persones no binàries de la història en diversos àmbits. Lluitem per reivindicar i aconseguir una presència en els diversos espais culturals a través de l’organització d’esdeveniments i de produccions pròpies de material audiovisual per conèixer i reflexionar.

Visió

VALORS

DIFUSIÓ

Estendre les accions i coneixements culturals i artístics.

FEMINISME

“El sexisme no es pot derrotar amb el predomini de la igualtat d’oportunitats” (Feminisme pel 99, p.98)

ART

Incentivar i promoure la creativitat i participació del públic i les artistes.

COMUNITAT

Generar un espai de seguretat i afavorir el creixement del teixit social a través de la cultura i l’art.

_MG_9903.jpg
EQUIP
Ona - Producció i direcció

Producció i direcció

És la impulsora i directora d'Artista o Musa. Tubista i baixista, graduada en Història (UB) i en Gestió Cultural (UOC). Dinamitzadora cultural a Horta i militant en espais associatius, musicals i culturals de Nou Barris. 

bottom of page