top of page
Search
  • Writer's pictureArtista o Musa artistaomusa@artistaomusa.com

9Talent. Concurs d’artistes joves emergents de Nou Barris

Concurs d’artistes joves emergents de Nou Barris. Convocatòria oberta del 19/02 al 8/03


Artista o Musa inicia el procés de selecció de les 12 propostes artístiques que participaran del concurs 9Talent, que té com a objectiu oferir un espai d'expressió i projecció professional a les artistes dones i identitats no normatives emergents del territori. Alhora, la iniciativa pretén ser una eina de col·laboració i teixit entre els diferents espais i col·lectius del districte.


El certamen comptarà amb 3 semifinals i 1 final, celebrades als diferents casals de joves del districte (Porta, Guineueta, Prosperitat i Roquetes) durant quatre caps de setmana d'abril i maig.




El projecte guanyador, escollit per un jurat extern a Artista o Musa format per personalitats de Nou Barris, juntament amb el vot del públic, s'endurà un premi de 300€ i una actuació completa a l'Ateneu Popular de 9Barris en el marc de la Festa Major de Roquetes, el pròxim 14 de juny.


Per participar, cal omplir un formulari que ja s'ha publicat a la web d'Artista o Musa. Les inscripcions estaran obertes fins al 8 de març i s'acceptarà tota classe de propostes artístiques (música, teatre, circ, dansa). En cas de tractar-se d'un grup, serà imprescindible que aquest sigui mixt o integrat totalment per dones o persones no binàries.



20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page