top of page
Search
  • Writer's pictureArtista o Musa artistaomusa@artistaomusa.com

8M: Música i tecnologia a les grades

El passat divendres 3 de març sota el lema Cultura, Intel·ligència Artificial i FuckGenderRoles, es van celebrar unes jornades en perspectiva de gènere vers la tecnologia i la música al Canòdrom Ateneu d'Innovació Digital.



La jornada es va iniciar amb la proposta de la veïna de Nou Barris, Núria Duran, aquesta vegada en format duet, acompanyada d'en Deiv, presentant el seu nou disc homònim. L'intimisme i les sonoritats fluctuants entre el folk i el pop que caracteritzen la seva música van crear una atmosfera de calidesa, proximitat i pau que va arribar i remoure tots els cors de les grades.


La jornada va ser continuada d'un debat Inclusió de gènere en la intel·ligència artificial amb diverses artistes i professionals del sector cultural i tecnològic. Finalment, amb el tancament del djset d'Awwz b2b amb una IA a l'altra banda.



Des d'Artista o Musa apostem per artistes del territori i emergents, amb la idea de vetllar per la consolidació d'ambdós projectes, i sobretot, donar suport a les artistes, que en aquest cas es troba en una campanya de crowdfunding per la publicació de l'àlbum.


De la mateixa manera, la nostra col·laboració al Canòdrom es va construir en aquesta línia, buscaven propostes, col·lectius i artistes de l'escena local per a vertebrar el teixit artístic i així van arribar amb nosaltres. Una manera més d'enfortir la xarxa que com a associació anem construint i cuidant.



15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page